Persones del sector immobiliari

En el blog d’Amat volem fer referència a aquelles persones vinculades al sector immobiliari o a la nostra empresa que han destacat per alguna de les seves activitats, en un moment tan difícil com l’actual i, per això, entenem que és necessari donar noticies positives.

Agraïm al Conseller Lluis Recoder que no solament acceptés venir a parlar de la situació actual del seu departament en un dels sopars que solem organitzar a Amat sobre l’entorn immobiliari, sinó que ho fes acompanyat de tres dels seus Directors Generals , Sr. Carles Sala, el Sr. Damià Calvet i el Sr. Jaume Forn. Les seves exposicions van ser clares al voltant de temes com d’on som i a on anem en el futur poper. Aquest va ser un dels sopars més concorreguts: vam arribar a ser 45 persones.

El nostre client Josep M. Massanella, Director General de Meroil ha estat guardonat amb el premi del Col.legi d’economistes. El seu perfil va ser motiu de una contraportada de La Vanguardia, ja que en Josep M. Massanella és una persona de gran vàlua professional a la vegada que discret i molt amable.

Sant Just Desvern ret homenatge al poeta Joan Margarit

Impulsat per moltes entitats de Sant Just, s’ha decidit que la biblioteca municipal porti el nom del poeta i veí de Sant Just Joan Margarit. Des d’Amat felicitem la iniciativa.

Premio Nacional de Investigación 2011

El Ministerio de Ciencia ha concedit el Premio Nacional de Investigación 2011 al nostre amic i veí de Sant Just Ernest Giralt. L’Ernest és científic, cap del programa de Química i Farmacologia Molecular de l’ Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) i catedràtic de l’ Universitat de Barcelona. El premi li han donat per les seves aportacions al disseny, síntesi, modificació controlada i estructura de pèptids i proteïnes. Felicitats!