#CorregimoslaDesigualdad

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) ha endegat la campanya #CorregimlaDesigualtat, que ressalta la marca femenina de les paraules TreballadorA, EmprenedorA i ExpertA. Amb el missatge “Corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom. Igualtat efectiva de dones i homes: Catalunya al capdavant”, es vol promoure la implicació de tota la ciutadania en la incorporació de les dones a tots els àmbits de la societat catalana.

La Generalitat de Catalunya se suma així a la iniciativa global en favor de L’apoderament econòmic de les dones en un entorn, el mercat de treball, sotmès a constants canvis, el tema convingut per la Comissió Jurídica i Social de les Dones de les Nacions Unides.

Per aquest motiu, avui dimarts 7 i el dimecres 8 tindran lloc els actes institucionals a tot el territori on es llegirà la Declaració institucional del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta tarda a les 19’3h al Palau de la Generalitat, Joana Amat, co-presidenta d’Amat assistirà com a Presidenta i representant de FIDEM.