Magnífica llar molt lluminosa al cor de Sant Just

 In Pisos destacats, Sector Immobiliari

Una casa ideal per aquelles famílies a les que els agradi fer vida a l’exterior. Un preciós i ampli jardí privat, dues terrasses i piscina comunitària fan que aquesta propietat sigui perfecta per gaudir en família o amb amics els millors dies d’estiu. La seva orientació permet l’entrada de llum natural en totes les estances i crea un ambient acollidor durant l’hivern.

La casa disposa de 215 m2 construïts molt ben distribuïts, generant espais amplis que s’organitzen en dues plantes.

Per a un major confort i funcionalitat, els dormitoris principals es troben a la primera planta. Són 4 habitacions, dues dobles i dues individuals, i un bany amb banyera. Al menjador, amb llar de foc i sortida al jardí, de 88 m2 amb part de terrassa amb tendal i gespa amb arbres i plantes, se situen a l’entrada de la propietat, per a major comoditat.

El segon pis és més obert a l’exterior, amb dues terrasses, una de 22 m2 i una altra de 16m2, juntament amb el safareig. També disposa de part subterrània, on hi ha dues habitacions més, molt grans i assolellades, que tenen sortida a un pati interior també assolellat. A més, tenen accés a un bany complet i es comuniquen amb el garatge per a dos vehicles grans.

Els seus acabats són d’alta qualitat, amb portes de fusta massissa i en color noguera i calefacció per terra radiant.

 

Recent Posts

Leave a Comment