L’arquitectura increïble de Casa Batlló

Qui més qui menys coneix la història d’ Antoni Gaudíla seva particular relació amb Déu i la natura, que van ser els factors desencadenants i inspiradors de la seva particular arquitectura. Els exemples més clars els tenim amb la Sagrada Familia, la Pedrera i la Casa Batlló, que són els tres edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Precisament aquest darrer va ser el protagonista del vídeo LOVE Casa Batlló una obra produïda fa un parell d’anys per la Fundació Casa Batlló per promoure aquesta joia, que ja és Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, i va ser la guanyadora del Festival Internacional de RIGA a la categoria de millor pel·lícula de turisme cultural.

El vídeo que us deixem a continuació és una peça de la desbordant creativitat i fantasía que reviu la imaginació de l’arquitecte quan va dissenyar l’edifici, donant vida a la seva obra.