FlatAlert: I si és el pis dels teus somnis el que et busca a tu?

Fa tot just un mes hem començat a treballar amb l’aplicació mòbil “FlatALert“, un revolucionari sistema que ja és pioner als Estats Units, però que” acaba d’aterrar al nostre país.

El concepte de FlatAlert es diferencia de la resta ja que es basa en la filosofia “de la cartelleria”, és a dir, avui quan un client contacta amb nosaltres a través d’un cartell o una tanca és perquè està interessat en aquesta zona, ja que l’ha vist passejant o ja la coneix. L’avantatge que ofereix aquesta nova tecnologia mòbil és que permet localitzar immobles a la zona desitjada amb alertes que s’activen amb la funció GPS i que avisa quan a la zona on es troba l’interessat hi ha alguna propietat disponible que satisfaci els seus requeriments.

Aquest portal mòbil està basat en el màrqueting de proximitat, l’alerta que arriba té suficient informació de l’immoble i l’avantatge és que la zona ja és coneguda o compleix amb els requisits del client potencial

flatalert

També hi ha una altra manera de generar alertes sense que sigui necessari que l’usuari sigui a la zona. Simplement al mapa, l’usuari pinta el radi d’acció de captació d’alertes i, si hi ha propietats que compleixin les seves preferències en aquella zona, les alertes arribaran immediatament al seu mòbil.

Deixant aquestes àrees activades, l’usuari rebrà alertes a mida que hi hagi immobles, de forma passiva i sense que hagi de perdre temps buscant. De forma totalmente pasiva.

El sistema ofereix un backoffice de gestió on es pot veure en temps real les alertes que es generen, els leads i altres indicadors,en general i en particular per cada propietat. També es pot modificar la informació de la propietat i donar-les d’alta o baixa del sistema en qualsevol moment.

L’aplicació és gratuïta i de fàcil descàrrega des de plataformes de compra mòbil com Google Play i Apple Store. Amb l’alerta de la persona interessada es pot informar de les característiques de la propietat a través de fotos i text detallat, el seu preu i fins i tot concertar una visita.