Entrega de la XXIII edició Premi Jove Empresari d’AIJEC

Ahir a la nit hem assistit a la XXIII edició Premi Jove Empresari que organitza AIJEC, Associació de Joves Empresaris de Catalunya, que es va formar fa 30 anys.

“El Premi Jove Emprenedor reconeix el treball, esforç i perseverança dels emprenedors catalans joves capaços de generar llocs de treball i promoure projectes empresarials. Uns premis consolidats que anit van arribar a la 23ena edició i que s’han convertit en els guardons més importants de l’emprenedoria a Catalunya.”

Aquest any els nominats han estat Angi Cabal de Mr. Wonderful, Erik Mayol de Eurekakids i Ignasi Vilajosana de Worldsensing, candidats a Jove Emprenedor 2015.

El guanyador va ser aquest últim per la seva companyia tecnològica fundada l’any 2008, un referent en el sector de les Smart Cities. El més destacable és el sistema de sensors disponible des de Moscou a Bogotà pel control del trànsit. Com a dada curiosa, que Ignasi Vilajosana va dir que agafa fins a 180 vols a l’any!

També hi va haver un premi de Reconeixement a la Millor Carrera Empresarial, concedit per l’associació a Mariano Puig, de perfums Puig.

El lliurament de premis va tenir lloc al pati modernista de l’Hospital de Sant Pau, un espai fantàstic on es van reunir un gran nombre de persones.