Amat Immobiliaris entrega el Premi Factor Humà 2016 a Affinity

Aquesta VIII edició del Premi Factor Humà – Mercè Sala 2016 ha recaigut a l’empresa Affinity Petcare per complir els valors exigits per aconseguir el guardó, que són: el pragmatisme, la innovació, la visió global i el tracte humà; així com tenir com a prioritat les persones. El premi ha estat entregat pels guardonats de l’edició anterior: Amat Immobiliaris. Immaculada i Joana Amat, co-directores de la nostra empresa, l’han fet entrega a Xavier Serra, Director General de la multinacional Affinity.

IMG_8780 IMG_8782 IMG_8783

L’acte va tenir lloc el passat dijous 12 de maig a l’Auditori CaixaForum de Barcelona i van assistir més de 300 directius i personalitats. La Directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés, ha explicat “des de la Fundació Factor Humà ens agrada reconèixer i potenciar experiències on les persones, treballant de manera conjunta, arriben a fluir i resolen les situacions, cada vegada més complexes, que té el seu dia a dia”.

El jurat, format per Salvador Alemany, Imma Amat, Victòria Camps, Manel del Castillo, Cristóbal Colón, Cèsar Molins i Maravillas Rojo, personalitats que van conèixer a Mercè Sala i per guanyadors d’edicions anteriors, han decidit que la multinacional d’aliments per a mascotes sigui la guanyadora de 2016.

IMG_8767IMG_8765

L’esdeveniment ha comptat amb l’actriu Clara Segura, veïna de Sant Just i amiga d’Amat Immobiliaris, com a presentadora així com amb Àngel Font, Director Corporatiu de Persones i Estratègia de la Fundació Bancària «la Caixa» i la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté. A banda, la biòloga Anna Veiga ha ofert la ponència titulada “De la Fecundació in vitro a les cèl·lules mare”, i ha animat als assistents a motivar els més joves a arriscar-se i sortir del seu cercle de confort per tal d’emprendre i créixer professionalment. «Hem d’aprofitar les sinergies amb les diferents generacions; l’intercanvi generacional és imprescindible i una condició per a l’èxit”, ha dit.

Com a final de festa, enguany el cor Gospel Sons ha ofert una actuació musical i la clausura ha corregut a càrrec del President de la Fundació Factor Humà, Pedro Arellano, i la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell que han donat pas a un espectacle de làser com a espectacle final de la jornada.

 

Podeu veure un vídeo sobre l’esdeveniment aquí.