Networking entre agències catalanes i franceses a Paris

Dimecres passat, dia 1 de Juny, vam participar en una trobada entre empreses immobiliàries franceses i catalanes a Paris organitzada per FIABCI Spain. La intenció de la jornada era ampliar els nostres contactes internacionals mitjançant una trobada amb els membres de la FNAIM del Grand Paris, organització homòloga al Col·legi d’APIs, i amb els companys de FIABCI França.

Grup agències catalanes ParisLa primera part del dia va transcórrer a la Maison d’Immobilier, amb els col·legues de FNAIM on va haver un extens intercanvi d’informació respecte a l’evolució i les característiques de cada un dels mercats, dels procediments jurídics i fiscals en cada cas, etc. Va quedar clar que nosaltres tenim molta experiència i coneixement en tractar compradors estrangers i va generar molta confiança de cara a que ens puguin enviar més clients. La sessió matinal va acabar amb un dinar networking on sempre és el moment d’establir les relacions que en el futur ens han de portar negoci.paris fiabci

A la tarda-vespre del mateix dia vam fer una nova trobada de en un cèntric i conegut restaurant de Paris, aquest cop amb membres de FIABCI França. L’acte va consistir en una conferència inicial per part de FIABCI Spain i del Col·legi d’APIs per, bàsicament, explicar la situació actual d’Espanya i, concretament, del mercat immobiliari. Posteriorment també es va fer una introducció de la futura trobada d’Immoscòpia que es durà a terme a mitjans d’octubre justament els dies previs al Barcelona Meeting Point. Després dels parlaments va haver-hi llarga estona de networking.

Per nosaltres la participació en aquests tipus de trobades internacionals ens serveix per anar ampliant les nostres relacions internacionals i, d’aquesta forma, poder tenir més possibilitats de trobar compradors o  inversors internacionals per als nostres clients.

[mk_divider style=»single» divider_color=»#000000″ divider_width=»full_width» margin_top=»20″ margin_bottom=»20″]

A la foto: Jo, Ramon Riera (President Fiabci Spain i ara també President de Fiabci Europa i Àsia), Kirkor Ajderhanyan (President Mundial de Fiabci) i Raisa Veremo del bufet advocats AvaLaw de Barcelona.

Guifré Homedes

Director d’oficina