L’internet de les coses i reunió general

Dissabte passat vam fer la reunió general de l’empresa. Com cada vegada que organitzem una reunió general, intentem portar algun ponent de referència que ens il·lustri sobre temes menys vinculats amb el nostre dia a dia però que ens poden ajudar a millorar personalment i en la nostra feina. A més, aquesta és de les poques oportunitats on ens reunim tot l’equip d’Amat Immobiliaris i, per això, aprofitem per intentar fer conferències diferents i a la vegada interessants.

Els últims anys hem tingut ponents tan destacats com Rubèn Llop, Cèsar Molins, Àngel Castiñeira o Franc Ponti. Aquest cop la conferència inicial l’ha realitzat en Genís Roca, de la consultora Roca-Salvatella.

[  3 6

Sota el títol “La inevitable oportunitat digital” en Genís Roca ens va fer un repàs històric de les grans fites que han transformat la història de la humanitat, des de la pre-història fins ara. I això ha servit de base per explicar la transformació digital on ens trobem avui en dia. Ha posat la lupa en la curta història d’Internet i com ha estat l’evolució dels últims 20 anys del seu impacte en l’economia, les persones i les organitzacions. Tot això explicat des d’un punt de vista del sentit comú i deslligant les transformacions de la tecnologia, i amb grans exemples que ajuden a entendre tota aquesta evolució.

La conferència va acabar amb una gran frase de JV Foix, “Sigueu moderns, llegiu els clàssics”, i varis llibres recomanats.

La conferència va causar impacte ja que vam estar tota la pausa del cafè parlant sobre el que havíem sentit pocs minuts abans.

Com cada reunió general, la segona part va estar centrada en Amat Immobiliaris pròpiament dit, és el moment on la Direcció de l’empresa aprofita per fer balanç i compartir la visió de futur.