Barcelona Meeting Point 2013

El Barcelona Meeting Point ja és apunt de començar un altre any consecutiu i Amat Immobiliaris no podia fallar a aquesta cita immobiliària en la que participarà en diverses àrees.

Com en els últims tres anys estarem a la part professional de la fira, que aquest any es dedica al mercat rus i al xinés com a principal novetat . Aquest últim mercat està molt “de moda” des de fa pocs mesos.

Des de fa uns anys Amat Immobiliaris orienta una part del departament comercial al mercat rus, del qual any rere any obtenim millors resultats i arribem a zones i tipologies de clients més diversos. Aquesta experiència també ha comportat que aquest any participem en una de les ponències del Barcelona Meeting Point que rep el nom de“Cómo vender inmuebles a los rusos. Más difícil de lo que parece”.

En referencia al mercat xinès, Amat Immobiliaris treballa des de fa quasi un any en un projecte dedicat a aquest sector:  Barcelona Second Home. La web és només la part visible d’un servei que hem desenvolupat molt curosament els últims mesos i volem aprofitar el Barcelona Meeting Point per poder presentar-lo i començar a atraure clients xinesos interessats en comprar al nostre país. Aquest any a més la part professional s’allarga fins diumenge, en especial pel mercat xinès.

Pel que fa a l’àmbit professional, ve recolzat per la recent aprovació de la Ley de Emprendedores, que pretén fomentar i facilitar que clients estrangers que facin compres de 500.000€ o superiors puguin obtenir un permís de residencia a Espanya amb més facilitat i amb unes millors condicions. Amat Immobiliaris compta amb l’assessorament de Moksha Law Firm – Antonio Segura Abogados per dur a terme amb professionalitat tots aquests tràmits.

Més enllà de la part professional Amat tindrà representació als estands de Banc Sabadell – Solvia i a l’estand de la SAREB.

Amb tot aquest equip més de 14 persones esperem donar el millor servei a tots els contactes que fem durant el Barcelona Meeting Point.