Reflexionem sobre justícia social

 In Reflexiones

La notícia del sou fix que cobra el Sr. Rodrigo Rato com a President de Bankia ha posat de mal humor a molts ciutadans i fa reflexionar sobre el món tan mal repartit en el que vivim. Per fer-se una idea, amb la xifra dels dos milions i escaig anuals que aquest senyor cobra, Amat paga tota una plantilla de quasi bé 60 persones, la majoria llicenciades. És al·lucinant!

Ens posa de molt, molt mal humor, perquè nosaltres fem miracles per mantenir la plantilla i per pagar les pagues dobles mentre aquests alts directius, alguns dels quals no en dubtem de la seva vàlua, però d’altres? Ens han portat on som i continuen al front de les entitats i a sobre, cobrant aquests sous, és surrealista!

Un reflexiona sobre com s’ha de canviar aquestes coses, sobre com s’ha d’aconseguir una mica més de justícia social i tot s’ha de dir, s’ha avançat molt poc en aquests temes. Per sort, l’únic que efectivament és realment diferent ara és que si més no, aquestes coses se saben, cosa que abans no succeïa.

Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris

Recommended Posts
Comments
  • Amat Immobiliaris
    Responder

    Moltes gràcies Joan per mostrar interès en el nostre bloc i voler compartir amb nosaltres el teu punt de vista. Ens agradaria de tot cor saber si en algun moment no hem pogut donar-te un servei que s’ajustés a les teves expectatives per poder valorar les teves paraules vers a la nostra empresa. Podem garantir i demostrar que Amat Immobiliaris sempre s’ha cenyit a les directrius del Col.legi d’APIs, portem una trajectòria de 60 anys al mercat immobiliari, encara a dia d’avui ens enorgulleix ser una de les empreses punteres del sector aquí a Catalunya. Per poder-ho tractar com es degut pots posar-te en contacte amb nosaltres per les vies de contacte que podràs trobar al nostre web. Moltes gràcies per la teva atenció.

Leave a Comment