Modificació de la Llei d’Arrendaments Urbans

 In Sector Inmobiliario

Ja s’ha publicat al BOE, la llei 4/2013, de 4 de juny, de Medidas de flexibilización y fomento del mercado del alquiler de viviendas, que entra en vigor avuí dia 6 de juny, pel que serà ja d’aplicació en tots els nous contractes de lloguer.

El nostre Departament de Patrimonis porta setmanes treballant, analitzant-la, i ja està en disposició de treure’n conclusions i propostes de com interpretar-la de manera que es puguin consensuar els interessos de la propietat amb els del llogater.

Sobretot, la nostra lectura serà sempre favorable a evitar perjudicis en la rendibilitat, i per això donarem pautes comercials concretes a fi que cada propietari pugui prendre la decisió que li sembli més oportuna.

També estem preparant una conferència per tots els nostres clients propietaris, que es convocarà per la primera setmana de Juliol, a fi de que entre tots puguem avançar en aquesta nova Modificació de la Llei d’Arrendaments Urbans.

Properament anirem comentant els grans blocs de la LAU i com ens afectarà a tots.

Joana Amat

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • J.Bosch
  Responder

  La modificación de la LAU a quien únicamente favorecerá será a los bancos, que podrán alquilar sus stocks de viviendas por un plazo mínimo. El arrendatario se verá en la obligación de estar continuamente cambiando de vivienda bajo la amenaza de subirle el alquiler desproporcionadamente a la finalización del arriendo.
  ¿ Quien inscribirá un contrato con una duración de tres años ?. Nadie.
  Y él requerimiento notarial ?. Si pensamos que después habrá que acudir a la via ordinaria para la ejecución, vemos que es absurdo, ya que implica una perdida de tiempo y de dinero.
  Saludos,

pingbacks / trackbacks
 • […] Perquè la vostra opinió, ens interessa. Amat Immobiliaris Posts més comentatsJ.Bosch en Modificació de la Llei d’Arrendaments UrbansAmat Immobiliaris en Is Moscow´s gold coming back?20è Sopar Entorn Immobiliari amb Fernandez Seijo […]

Leave a Comment