Final de Curs de Aura Fundació

Ahir dimecres 10 de juliol, es va celebrar a l’auditori de Cosmo Caixa l’Acte Final de Curs de Aura Fundació, que el curs vinent celebrarà el seu 25è aniversari. El seu objectiu és la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual amb la metodologia del “treball amb suport”. 130 persones amb discapacitat intel·lectual participen d’aquest projecte i treballen de manera normalitzada en empreses catalanes; entre elles Jose Maria Martínez d’Amat Immobiliaris.

L’Acte de final de curs és un moment de celebració del que s’ha assolit durant l’any i de reconeixement dels esforços dels participants, les empreses, les entitats col·laboradores i l’equip humà de la Fundació i va comptar amb la presència de Irma Rognoni Regidora de Família, Infància, i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona; Carlos Martínez de Campos President de la Fundación Barclays qui va ressaltar el paper dels mentors o preparadors laborals; Marc Simon de la Fundació La Caixa; Manuel Desco de TSystems que va fer èmfasi en el reconeixement de la diversitat i l’objectiu de la igualtat i Carlo Bonomi de la Fundació Invest for Children, que dóna suport a Aura des de fa molts anys.

Els participants van rebre diplomes de formació i als més veterans se’ls van reconèixer  els 10 i 20 anys de trajectòria laboral. També va haver una menció a Random House Mondadori, Starbucks i el Gremi d’Hosteleria de Catalunya pel seu especial compromís amb el projecte per la via de contractació de més d’una persona amb discapacitat.

La cap de recursos humans de Random House Mondadori va dir als participants del projecte: ‘No us regalem res, teniu la feina per que us la mereixeu’.