Xerrada d’en David Parcerisas: Recuperant el sentit comú

Amat va organitzar pels seus empleats una xerrada d’en David Parcerisas, president de Radars, sota el títol “Recuperar el sentit comú

David Parcerisas és Enginyer, llicenciat en econòmiques, ha estat molts anys Director General de l’Escola de Negocis Eada i avui és el President de la Fundació Eada.

La xerrada va ser molt interessant perquè estava plena d’exemples de la vida diària on quedava palès que hem perdut el sentit comú com a societat.

La primera part estava dedicada a l’educació, en un sentit ampli. Va posar un vídeo molt didàctic anomenat “Children see, children do”, on posa en evidència que el més important per l’educació dels fills és l’exemple dels pares. No és correcta que avui dia deleguem tota l’educació dels fills en l’escola, els pares tenen un paper molt important.

Una segona part es referia al tema de la pèrdua de valors i de l’afany de fer diners com a únic objectiu de la vida, i que ens ha portat fins on som ara, posant èmfasi en per exemple en les diferencies entre els sous de determinats directius i qualsevol treballador de la mateixa empresa.

Finalment, un tercer bloc va fer referència a la necessitat de que la societat civil recuperi protagonisme i sigui qui lideri els canvis que necessàriament ha de ser la nostre societat.

A tothom li va agradar molt, gràcies David!