Arrels Fundació

Com bé uns vam comentar quan us vam presentar el Calendari 2013, aquest any l’hem dedicat a 12 fundacions solidàries. Per la seva labor social i per fer reflex d’elles en el nostre calendari, volem fer-vos esment de cada una d’elles mes a mes per apropar-vos-les i així conèixer-les 🙂

Així que, comencem amb la primera:

Arrels és una entitat que treballa des de l’any 1987 a la ciutat de Barcelona a favor de les persones que malviuen al carrer. Des de llavors ha atès a més de 7.000 persones.

Treballem dia a dia per tal d’aconseguir que les persones sense llar assoleixin el major nivell d’autonomia possible. També volem donar a conèixer entre els ciutadans la situació en què es troba aquest col·lectiu i no renunciem a denunciar situacions injustes i aportar propostes que tendeixin a pal·liar o eradicar les causes que generen pobresa i exclusió social.