Presentació de “Nosaltres dos” de Xavier Bosch

 In El món Amat, Esdeveniments

Divendres 24 de març vam patrocinar la presentació del nou llibre de Xavier Bosch, titulat Nosaltres dos, a la sala d’audiovisuals del Monestir plena de gom a gom.

A l’esdeveniment, on hi van assistir més de 100 persones, va estar present també l’editora personal de l’escriptor, Ester Pujol, que va definir Nosaltres dos com “una novel·la que emociona” i que només podia haver escrit ell.

Nosaltres dos presenta dos personatges en tres etapes vitals. Aquesta és una història sobre l’amistat des d’un punt de vista molt personal a la qüestió: és possible l’amistat entre un home i una dona?. Sobre el llibre, Bosch va declarar que “sobre els sentiments hi ha molt per dir encara. Aquest cop, està més enfocada cap a l’amistat”.

L’acte va ser organitzat per Òmnium Sant Cugat i el TOT Sant Cugat, i la col·laboració del Museu de Sant Cugat i l’Ajuntament de Sant Cugat. Com a patrocinadors, vam voler obsequiar als assistents amb la possibilitat de participar en un sorteig per a una entrada doble pel Teatre Auditori de Sant Cugat. El sorteig es realitzarà de forma aleatòria mitjançant programa electrònic i el guanyador s’anunciarà a les nostres xarxes socials i el divendres 31 al Tot Sant Cugat.

Recent Posts

Leave a Comment