Barcelona té un dels millors carrers del món

 In Curiositats

A finals d’agost l’edició internacional de la revista Time Out va publicar una llista del millors carrers de tot el món segons les votacions de l’enquesta que es fa a unes 20.000 persones a tot el món. I hi apareixia un de Barcelona entre els 33 carrers més votats, el carrer Comte Borrell.

Foto de Gokhun Guneyhan

Foto de Gokhun Guneyhan

La posició del carrer barceloní és la número 30 i el motiu principal pel que ha estat escollit, segons explica la publicació, és perquè té “tot el que un barceloní pot desitjar” des de bones llibreries fins a una bona oferta gastronòmica. A més a més, actualment és un carrer pacificat on es pot passejar sense problemes entre els arbres i els bancs, i això fa que sigui molt bulliciós però alhora tranquil per viure-hi.

Les tres primeres posicions al rànquing són la Rue Wellington de Montreal al Canadà per la gran oferta de bars i restaurants de qualitat, el Gertrude Street a Melbourne a Austràlia amb tot de botigues independents i establiments culturals, i el tercer el trobem a Glasgow la Great Western Road.

Si us agradaria viure en barris així només heu de contactar amb els nostres comercials de Barcelona (info@amatimmo.cat) que us ajudaran a aconseguir el vostre somni.

Recommended Posts

Leave a Comment