PROPIETAT DEL WEB

El lloc web de Amat. Immobiliaris ha estat desenvolupat amb l’objectiu de permetre l’accés del públic i donar informació en relació a les activitats del Grup Amat. Immobiliaris:

  • AMAT IMMOBILIARIS DES DE 1948, SL. amb NIF B60441995, domicili social a Carrer Bonavista nº 63-65, 08960 Sant Just Desvern (Barcelona – Espanya)

La propietat intel·lectual del contingut del web, el disseny, fonts i codis són propietat d’AMAT IMMOBILIARIS DES DE 1948, SL.

PROTECCIÓ I SEGURETAT DE DADES

Les dades que ens facilitin seran tractades exclusivament per Amat. Immobiliaris a fi de poder respondre i gestionar les sol·licituds de contacte dels usuaris, tot de manera confidencial, i sense que aquestes dades puguin ser cedides a tercers sense l’autorització expressa de les persones afectades, d’acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades.

S’entendrà que l’usuari ha donat el seu consentiment al tractament de les seves dades de caràcter personal, si envia degudament omplert qualsevol dels formularis que avui o més endavant es puguin incloure al web de Amat. Immobiliaris.

AMAT IMMOBILIARIS DES DE 1948, SL han obtingut la preceptiva autorització de l’Agència de Protecció de Dades, i té implementades les mesures de seguretat legalment establertes. Igualment li informem que la remissió de les dades, implica autorització per la tramesa de comunicacions comercials, a l’empar de l’establert a l’article 21 de la Llei 34/2002. El titular de les dades pot oposar-se a rebre comunicacions comercials, així com exercitar els drets d’accés, rectificació i cancel•lació legalment establerts, mitjançant comunicació al domicili social d’AMAT FINQUES, SL o SAMAR GANTA, SL.

ENLLAÇOS

A través del web es podrà accedir a altres productes o informacions d’entitats diferents a Amat. Immobiliaris. Així com les que seran accessibles a través d’enllaços i connexions.

  • Amat. Immobiliaris no es responsabilitza de la inexactitud de la informació que no pertanyi a les fonts pròpies de l’empresa.
  • Amat. Immobiliaris no es fa responsable dels continguts dels enllaços des del seu lloc web, els enllaços es proporcionen per a la comoditat de l’usuari.

ACTUALITZACIÓ I MODIFICACIÓ DEL WEB

Amat. Immobiliaris es reserva el dret d’actualitzar, modificar, o eliminar la informació continguda al web www.amatimmobiliaris.com sense preavís ni cap responsabilitat.

ASPECTES TÈCNICS

Amat. Immobiliaris no es fa responsable en cap cas dels possibles problemes informàtics, interferències, omissions o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic motivats per causes alienes a la companyia.