Viu en un habitatge per estrenar

Si sou de les persones que voleu viure en un habitatge nou o semi-nou però no us acaba d’agradar la idea d’entrar a una comunitat de propietaris que encara s’està constituint, on encara falten la meitat dels veïns i on tothom és nou, hem rebuscat entre tots els nostres immobles per portar-vos obra nova o semi-nova en edificis i comunitats que ja fa un temps que funcionen, tant si voleu comprar com si voleu llogar.

No deixeu perdre aquestes oportunitats que us ensenyem.

28358- Estrena un pis completament nou

D’aquest pis per llogar de L’Hospitalet de 73m2 amb 2 habitacions, podríem dir ben be que és un pis d’obra nova. Es troba en una zona on la majoria són edificis nous i té molt bones comunicacions. A més a més, el pis té una terrassa amb bones vistes i un pàrquing, la cuina ja està equipada, i al terrat hi tenim una piscina comunitària.

26093- Estrena una nova vida envoltat de natura

Albacsari Viles és una urbanització exclusiva de 5 cases d’alt standing, algunes encara en construcció, que es troben a Begur, a la Cosa Brava. Envoltades de pins i amb unes vistes impressionants trobem aquests 294m2 amb 4 habitacions, 3 banys, piscina privada, jardí i terrassa i un pàrquing molt adient, amb tota la seguretat i privacitat necessàries.

28360- Gaudeix estrenant una gran terrassa

Aquest apartament d’obra nova en una comunitat bastant nova és perfecte per entrar-hi a viure estrenant l’habitatge. El pis de lloguer de Sant Just té 95m2, 3 habitacions i una terrassa de 12m2 amb una plaça de garatge i un traster inclosos a més d’una zona comunitària amb jardí i piscina.

28629- Obra nova amb tots els complements desitjats

Pis de lloguer d’obra nova en una comunitat de L’Hospitalet amb la cuina totalment equipada. 72m2 amb 2 habitacions exteriors, una d’elles tipus suite, terrassa i pàrquing. La comunitat té una piscina comunitària, un gimnàs i una sala comuna.

28633- Pis per estrenar per entrar-hi a viure

Aquest pis de lloguer per estrenar de 69m2 ja ve equipat amb electrodomèstics. Hi trobem 2 habitacions, una bona terrassa, té pàrquing i una zona comunitària amb piscina, gimnàs i sala compartida.