Casa a Sant Cugat a la venda

En una parcel·la de 367 m² amb terrassa i pàrquing, trobem aquesta acollidora casa a Sant Cugat.

 

Aquesta bonica i acollidora casa en venda a una de les millors zones de Mirasol, a Sant Cugat, a prop de l’estació dels FGC, autobús, farmàcia i centre comercial. La casa es distribueix en dues plantes, amb 4 habitacions i 2 banys.

A la planta baixa trobem el saló menjador, molt lluminós i amb sortida directa a un preciós jardí d’uns 200 m², una cuina office totalment equipada que disposa de molta llum natural i un espai annex destinat a rebost i safareig, un lavabo amb plat de dutxa i una habitació amb sortida directa al jardí.

A la primera planta trobem l’habitació de matrimoni amb vestidor, dos dormitoris dobles i un bany amb banyera. Les dues plantes es comuniquen amb una escala amb grans finestrals que atorguen molta llum a tot l’habitatge. La casa disposa de calefacció de gas natural, aire condicionat per splits, finestres d’alumini, persianes elèctriques i terres de marbre a la planta baixa, i parquet a la primera planta. També hi ha una construcció annexa, a l’exterior, que es pot utilitzar com a garatge semitancat i zona de traster.

Per qualsevol dubte, o més informació, podeu contactar amb nosaltres.

 

Si aquesta casa a Sant Cugat no és el que busques, dona una ullada a aquestes altres propietats!

 

Vols més informació? Ref. 30368