Moments positius

Aquestes vacances vaig rellegir els Diaris, que des del juliol del 2008 hem anat fent mes a mes, i realment el to ha canviat moltíssim. Vàrem començar amb un to més aviat pessimista i avui el to és francament positiu. La veritat és que hem d’estar agraïts perquè hem aconseguit passar i créixer en una crisi econòmica tan llarga i profunda.

Agraïts de tenir la confiança de milers de clients, agraïts de tenir un equip professional molt compromès, agraïts de que el mercat ens reconegui i confiï en la nostra empresa, Amat Immobiliaris. Agraïts també per la resposta a la crida d’idees per re-enamorar les Comunitats que vàrem fer en el Diari del juliol passat, i on varies persones ens han fet arribar idees molt creatives.

I positius, molt positius, perquè el mercat immobiliari s’està recuperant, nosaltres mateixos estem sorpresos dels ritmes de vendes en l’obra nova. És veritat que es circumscriu encara a la zona compresa entre la B-30 i el mar, però com sempre succeeix, la recuperació del mercat s’estendrà com una taca d’oli. Aquesta recuperació del mercat està portant un augment de preus, un augment prudent avui, però cal continuar sent prudents, doncs la capacitat de compra ve condicionada pels salaris i aquests, de moment, estan molt continguts.

Un altre fet positiu és la re-incorporació del grup de demandants inversors, no inversors estrangers que n’hi ha però només a zones molt concretes de Barcelona, sinó inversors del país, petits inversors que decideixen posar els seus estalvis en el nostre sector a la vista del nul rendiment dels dipòsits bancaris, feia anys que això no succeïa.

Raïm daurat i sucós,
raïmet atapeït,
madures emmorenit
pel bes de la solellada.
Tens el gra tan dolç i ros,
Que sembla d’aigua emmelada
Joana Raspall