La carismàtica Gracia i els seus acollidors immobles

El carismàtic barri de Gràcia destaca pel seu ambient acollidor i modern i la seva arquitectura. Aquest barri, cada vegada més demandat per les famílies joves, compta amb pisos clàssics que s’estan reformant per donar cabuda a nous veïns. I aquest és el cas d’aquest fantàstic pis a dos minuts de la parada de metro de Fontana, just al centre de la Vila de Gràcia.

Es tracta d’un pis totalment reformat, 65 m2 amb 5 m2 de pati interior. La reforma ha redistribuït l’interior, minimitzant el passadís, que dóna accés a la primera habitació i al bany, i fent-lo més quadrat per a la comoditat dels seus futurs inquilins. La cuina d’estil americà, dóna més amplitud al menjador i permet l’entrada de molta llum que arriba a les dues habitacions.

L’immoble compta amb calefacció i aire condicionat, així com la possibilitat de gaudir d’una terrassa superior comunitària.