Immaculada Amat, reconeguda com a consellera i directiva empresarial

Imaculada Amat, co-directora, ha estat reconeguda com a consellera i directora empresarial, al haver demostrat les capacitats i habilitats per ser-ho, dins del programa que l ‘Observatori de la Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i l’ Institut Català de la Dona” organitzen per potenciar els equips de direcció i consells d’administració amb presència equilibrada de dones i homes ja que, no oblidem, el 66% de les empreses catalanes no té cap dona en l’equip directiu.

Es tracta d’una eina per facilitar l’accés de les dones en l’entorn empresarial. Una plataforma amb dades de conselleres i directives que vulguin postular a juntes d’administració i equips directius, així com empreses i organitzacions que vulguin incorporar talent femení, on es mostren els seus perfils i aptituds idònies pel lideratge empresarial.

Diploma consellera immaPer augmentar aquestes dades, aquest dilluns 28 de novembre es va fer entrega dels distintius a les primeres 50 dones de la plataforma que han seguit un estricte procés d’acreditació basat en el seu currículum, competències i habilitats; l’empatia, la flexibilitat i organització dels equips.

L’acte ha comptat amb la presència de Neus Munté, Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Teresa Pitarch, Presidenta de l’ICD; Núria Lao, Presidenta de ODEE; Anna Mercadé, Directora d’ODEE; Joan Francesc Pont, vicepresident 3er de la Cambra i Carme Poveda, Directora d’anàlisi econòmica de la Cambra de Barcelona. Cambra de Barcelona.