El mes de juny, un mes molt actiu, ple d’esdeveniments!

Aquest mes de Juny ha estat un mes molt actiu, en el que hem participat a bastants actes, des de ser ponents a diferents conferències, patrocinar-ne algun, o rebre un guardó atorgat per la Cambra de Comerç de Barcelona.

A Amat Immobiliaris sempre hem cregut que participant en aquest tipus d’actes ens enriquim i podem aportar alguna cosa positiva al nostre sector, al sector empresarial en general i a la societat.

A continuació fem un breu resum de les parts més interessants de tots els actes on hem estat:

    • 28 de Maig, 1r aniversari de Via empresa el celebra amb el debat: ”Actituds per encarar els reptes de Futur” on participem de ponents. De les cinc empreses que vam participar, cada una vam escollir una actitud per afrontar el futur, nosaltres vam escollir la constància ja que és una de les nostres característiques més destacades, vam posar exemples interns tan de passat com de present per il·lustrar-ho.
    • 29 de Maig, VII Talking NumintecEmpreses amb Valors” on participem de ponents. Tots els ponents van estar d’acord en que tenim la necessitat de tornar a posar els valors en primer pla dins les empreses, tal i com podreu veure en el vídeo resum.
    • 29 de Maig, Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa, assistim de convidats a la junta que es va celebrar a les instal·lacions de la UOC amb presencia de Jordi Pujol.
    • 30, 31 i 1 de Juny, XXX Reunió Cercle d’Economia “Guanyar el futur” a Sitges, on com cada any hi assistim. Enguany com sempre, destacades ponències sobre temes tant importants com l’energia i Europa.
    • 4 de Juny, 4ª Jornada Inmointer, assistim a aquesta jornada organitzada per FIABCI, on hem pogut escoltar bones ponències sobre mercats internacionals, destacant la ponència feta per AvaLaw sobre les preguntes més habituals que fan els compradors estrangers, o la visió del mercat francès feta pel Joan Company.
    • 4 i 5 de Juny, IV Saló Biz Barcelona, anem a varies conferències del saló que va comptar amb 5 blocs temàtics: vendes i internacionalització, màrqueting 2.0, xarxes socials i e-commerce, finançament i gestió empresarial, innovació en productes i serveis, i noves tendències i oportunitats. I també assistim al tancament del Barcelona Mentoring Program en el que Immaculada Amat participa com a mentora.
    • 5 de Juny, Dia de la Cuestación de AECC, com cada any hi participem en la campanya de recollida de diners per la investigació, amb una mesa a les portes de les nostres oficines. Donem gràcies als clients i companys que ens ajuden a fer-ho possible (veure fotos)
    • 17 de Juny, XIV Sopar Club Immobiliari ESADE aquest sopar networking el patrocinem des de ja fa uns anys, i sobretot, destacar que ho hem fet durant els pitjors anys de la crisi del nostre sector. El sopar sempre és una excel·lent oportunitat per fer networking i enfortir relacions amb gent del sector. Aquest any també hem pogut visitar la nova seu de Puig, una torre espectacular i molt ben pensada pel treball a la Pl. Europa. En Marc Puig va fer un petit speech presentant la historia recent de l’empresa i apuntant varies coses importants per una empresa familiar com la nostra: focalitza’t en el que ets especialista, dificultats en el mercat actual de les empreses mitjanes i com atraure talent a l’empresa, entre altres coses…
    • 18 de Juny, Dia de La Cambra al Baix Llobregat, durant aquesta jornada ens van atorgar el guardó a la millor Trajectòria Empresarial. Com ja va passar al mes de Febrer passat, aquest premi és un bon reconeixement a la valentia de la primera generació de l’empresa, que va seguir endavant en un entorn molt complicat i advers.

.
 

  • 19 de Juny, Fòrum Sant Cugat Empresarial “Créixer en Temps de Crisi” on vam ser ponents. Destaquem els que creiem són els nostres punt forts i ens han permès créixer: visió a llarg termini, compromís amb la professió i comportament ètic. ‘Som una empresa amb cervell/mentalitat nòrdica i cor/ànima llatina’.
  • 3 i 26 de Juny, Sopars de l’Entorn Immobiliari, aquest últim mes extraordinàriament n’hem organitzat dos, i ja en són 27 els Sopars de l’Entorn Immobiliari que hem organitzat els últims anys. En breu farem un post exclusivament dels Sopar de l’Entorn. Aquest mes hem tingut la sort de poder escoltar i debatre amb els Directors Generals de la Generalitat de Catalunya Carles Sala i Agustí Serra, i il·lustrar-nos amb el prestigiós economista Jordi Galí.