Pis molt lluminós a Les Corts

Aquesta setmana un pis molt acullidor situat al barri de Barcelona de Les Corts. La principal característica d’aquest pis de recent construcció és que reb moltíssima lluny, la qual cosa el converteix en un pis que convida a estar-hi. Podras aprofitar els caps de setmana per jugar amb el teu fill o filla, si és que en tens, o bé llegir tranquil·lament o bé treballar si ho necessites, consumint molt poc en llum.

A més, gràcies a que la seva forma és més aviat quadrada, fa que la seva distribució sigui molt bona. Per acabar-ho d’adobar, està amoblat amb molt de gust, el saló té accés al balcó i les seves dues habitacions són grans i amples: una és una suite i l’altra una habitació doble.

Si ens centrem en destacar alguna qualitat de la zona on està situat el pis, us direm que està situat molt a prop del Mercat d’Hostafrancs i en general de la zona comercial.

Fes-li un cop d’ull al següent vídeo, on podràs fer-te una millor idea del pis d’aquesta setmana, però si t’ha agradat demana’ns visitar-lo i el veuràs millor 😉