Encantador apartament a Rambla Catalunya

Rambla Catalunya, és un dels carrers més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, ideal per passejar, prendre alguna cosa o comprar, hi trobem el pis que volem presentar-vos aquesta setmana. A més el carrer paral·lel és el de Passeig de Gràcia, conegut per ser un dels carrers més comercials i amb encant de la Ciutat Comtal.

Es tracta d’un pis decorat amb un estil clàssic molt marcat, però molt acollidor, situat en una finca senyorial de l’Eixample Esquerra, reformada i amb conserge. No obstant, si ets una persona a qui li agraden els contrastos, pots optar per donar-li un aire més modern a l’interior.

Si et disposes a formar una família o ja la tens però vols fer un canvi d’aires, aquest pis estem convençuts que no et decebrà per res. Demana’ns visita!