Casa en venda a la Zona Golf de Sant Cugat

A qui no li agradaria viure aïllat del soroll de la ciutat, però alhora tenir-ho tot pràcticament a l’abast? Doncs avui tenim el plaer de delitar-vos amb un impressionant casa de segona mà, situada a la Zona Golf de Sant Cugat del Vallès. La Zona Golf es tracta d’una zona residencial d’alt standing que només es troba a 10minuts del centre del municipi.

Aquesta casa unifamiliar té 513m2 construïts tot i que la superfície de la finca és de 1.000m2. Espai suficient i ideal per a la família i les mascotes, si és que en tens! Està distribuïda en tres plantes, amb un espaiós saló–menjador amb sortides tant al jardí com a les golfes, les quals estan habilitades com a despatx amb accés a la terrassa. A més, disposa d’una sala polivalent al semisòtan.

A què esperes per entrar a viure dins d’aquesta preciositat?