Pis orientat a les zones enjardinades de l'entorn. Es distribueix diferenciant la zona de dia i de nit. Cuina semioberta a saló i menjador, 3 habitacions dobles, una d'elles tipus suite, dos banys i dues terrasses amb accés des del saló.
UNA LLAR PER AL FUTUR. Jardins de Can Matas, és un projecte de 5 edificis de planta baixa i dues alçades, amb 12-15 habitatges per edifici, aconseguint la integració de les àmplies zones verdes. Construcció sostenible, energèticament eficient i respectuosa amb el medi ambient. Habitatges cantoners o passants, de disseny atractiu i innovador i gràcies a la seva elaborada distribució permet gaudir d'una il·luminació i vistes úniques. Àmplies terrasses en tots els habitatges, projectades per a optimitzar orientació solar i privacitat entre les diferents unitats. Plantes baixes amb jardins i solàrium en planta coberta. Àmplia zona enjardinada amb piscina i àrea infantil. Disponibilitat de places d'aparcament, trasters i espai per a bicicletes. Sala interior polivalent per a ús de la comunitat de propietaris.
UNA UBICACIÓ IMMILLORABLE. Jardins de Can Matas es desenvolupa al cor de Tiana, al costat de l'església i masia de Can Matas, envoltada d'una extensa zona verda.
Prop del mar, al centre de la Serralada de Marina, un espai natural protegit amb més de 3000 hectàrees, ofereix un exemple privilegiat d'entorn natural mediterrani, amb microclimes variats i on abunda la presència de rouredes. Un espai ideal per a passejar i fer esport en plena naturalesa.
Tiana ofereix tota la tranquil·litat d'un petit municipi costaner. Amb poc més de 8.000 habitants, la ciutat ha mantingut una baixa densitat de població en el seu territori, preservant així els seus valuosos espais naturals i un estil de vida relaxat i sa.
La promoció ofereix un nivell de comunicació envejable: servei d'autobusos i connexions viàries amb Barcelona a tan sols 20 minuts.
LLIURAMENT 1r TRIMESTRE 2025

Vídeo


Pis orientat a les zones enjardinades de l'entorn. Es d... 

TIANA 

Precio total:

440.000 €


 
 104 M2 
 3 
 2 
 terraza
 parking
 piscina
 nuevo
 trastero
 calef.
 aire aco.
print-button

Estoy interesado

Ref.: 30115

*Campos requeridos