DESIGN CORNER TOWNHOUSE 

House for SALE in BARCELONA situated in SANT CUGAT DEL VALLES.
House Resale property of 147 sqm with 4 bedrooms and with 4 bathrooms.
Dispose of: Terrace, Pool, Garden, Parking.

 147 M2 
 4 
 4 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
880.000 €


Print

Design corner townhouse of 147 sqm. Very well oriented to the sun all day. Community of only 12 neighbors with communal area with swimming pool. We enter the house from the garden that already tells us what kind of property we will visit; maintenance-free technological wooden flooring, as well as the planters and bench made to measure of the same material and backlit with LEDs. Living room and multipurpose area that can be used as a reading area with the library, a gym area, a relaxation area or even a study area. As the main element of the house, we have a 7m high bookcase that runs through all the floors from top to bottom, crossing pavements and creating a vertical link. It is made of natural solid bleached oak wood with led lighting. A very complete and spacious kitchen that does not lack anything, brand new appliances, multi-zone induction, powerful and silent hood, multi-function oven, big refrigerator with crushed ice, normal and fresh water, microwave, refrigerator of wines of 2 areas (white and red), dishwasher, breakfast area, sink with 2 pots with removable tap. Night area: In the central area there are 2 bedrooms with large windows that receive a lot of natural light. Central space with a lacquered cupboard by Grigio Nuvola and a bathroom with a built-in shower, suspended toilet and large-format mirror with application by Tolomeo d'Artemide and ocher lacquered furniture. Rectified porcelain wall of Dibelgio model. Suite with white lacquered built-in wardrobes. The bathroom consists of a walk-in shower with a safety glass screen. 180 cm washbasin with 4 drawers and on top of silestone with basin and large mirror, wall-hung toilet and sloping ceiling. A custom-designed studio with walk-on glass flooring and oak laminate like the rest of the house. Custom made bookcase with open and closed spaces. Cladding in solid pine slats on the wall and the sloping ceiling from the dining area to the study, simulating going through the glass pavement and giving continuity to the design. An aluminum balcony with 3 sliding doors allows us to integrate the interior with the terrace-solarium, creating a single space. Parking for 2 cars, currently there are 2 bedrooms with 2 bathrooms. Wooden windows with double glazing. Softener. Photovoltaic plates. Gas heating. East-west orientation.
Starlab Barcelona SL


Ref.: 29130

I am interested: