Houses to enjoy city services

Qui no agraeix, sobretot als matins, tenir l’escola dels nens, el treball o les main roads ben a prop de casa? A l’hora d’escollir el lloc on viure, destinem part del temps a valorar la zona posant èmfasi, entre moltes altres coses, a proximity a llocs on hi recorrem habitualment. Sant Cugat és una ciutat que permet gaudir d’aquest avantatge, al mateix temps que de la tranquil·litat de les zones residencials.

L’escola, un factor important

More and more families choose home depending on the proximity of schools dels fills, i també en funció de les seves activitats extraescolars. El fet de poder easy i sense perdre temps al col·legi és un gran avantatge tant per als nens com per als pares. Trigar poca estona a anar d’un lloc a l’altre fa que la life quality de tota la família millori de forma considerable. Per això mateix, Amat Immobiliaris ofereix una molt bona selecció de cases properes a les principals escoles de la ciutat.

Però no és només el fet de tenir el lloc habitual a prop el que dóna un valor afegit a una casa, sinó que el fet de tenir una transport network ben a prop (estació de tren, autobusos, sortides a l’autopista…) també és un fet molt valorat en les cases de nova adquisició. Que estiguin near malls i zones d’oci també influeix en aquesta decisió de compra, així com la proximity to parks i espais oberts.

The real estate families

To have a Amat Estate wide selection of houses for families que, el que busquen per sobre de tot, és la comoditat i la practicitat. Cases grans, ben equipades i, sobretot, ben comunicades; però sempre amb el plus de tranquil·litat propi de les zones residencials. Són cases pensades perquè el gaudi sigui tan a l’interior de la casa com a l’exterior.

……

Text original publicat online a “Tot Sant Cugat” el 20.10.2015

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/comerc/cases-per-gaudir-dels-serveis-de-la-ciutat-56034102.html

Recent Posts

Leave a Comment